keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Helmin uusi syys look :)Eilen Helmi siis oli trimmattavana, ja kun tyttö oli kovin takkuinen, päätin trimaajan antaa tehdä myöhäinen kesäturkki :) Siispä Helmi ajeltiin kauttaaltaan koneella ettei hänen olisi tarvinnut kärsiä takkujen selvittelystä. (Vaikkakin minun vikahan se oli että koira niin takkuinen, mutta saipahan koko kesän painaa saaressamme merellä ja pulikoida rauhassa;) )

Kun uusi look oli ajeltu, Helmi oli aika hysteerinen. Sinkoili edestakaisin, laski takapäätä maahan vähän väliä ja raahasi sitä. Tunne oli varmaan kamalan alaston kun viimeksi ollut syntyessä näin lyhyt turkki. Trimmaaja sanoi että menee pari kolme päivää ennen kuin Helmi tottuu. Vielä hän sinkoilee ja rapsuttelee itseään ainakin toistaiseksi.

Tässä muutamia kuvia päivälenkiltä ja iltametsälenkiltä:)
Sain kaivaa tämän puvun kaapista jonka sisiko on kirpparilta löytänyt silloin kun Helmi oli vauva. Vähään aikaan se ei olekaan tytölle mahtunut paksun karvan takia, mutta nyt mahtuu jälleen :)Hempula sai leikkiä ompulla :)


Tämäkin puku on tällä hetkellä hieman väljä ;)Itse olen jo melkein tottunut lyhyeen turkkiin, mutta onhan se aivan eri haukun näköinen, jopa eri rotuisen näköinen;) Siskon mielestä näyttää aivan sarjakuvahahmo Tintin Milou-koiralta :D Ja niin taitaa näyttääkin! Silti mitä kauemman aikaa Hempulaa katselee sitä suloisemmalta se alkaa näyttää.

2 kommenttia:

  1. Meidänkin Elmosta sanottiin karvojen ajelun jälkeen, että näyttää ihan miloulta:) Nyt taas karva kasvanu pitemmäksi, mutta silloin näytti aika samalta ku helmi näyttää näissä kuvissa:DD IHANA<3

    VastaaPoista
  2. Juu se on kyllä aikamoinen Milou :D Onneksi tyttö on jo tottunut uuteen olemukseensa!

    VastaaPoista