torstai 4. helmikuuta 2010

Uusi hoitoaineemme

Kyselin yhdeltä Coton de Tulear -keskustelupalstalta mikä olis hyvä hoitoaine cottonin "ei niin helpolle" turkille, ja tätä suositeltiin, eikä ihme koska se on täydellistä juurikin Helmin takkuuntuvalle turkille! Tilasin sen täältä viime torstaina ja paketti tuli meille jo seuraavana maanantaina. Nopea toimituskin kaiken lisäksi;)

Noh, eilen sitten pidin Helmille hoitopäivän. Toisten cottonien mielestä siis hemmottelupäivän, Helmin mielestä painajaismaisenpäivän. Se sisälsi harjauksen, kynsienleikkuun, pesun uudella hoitsikalla, uudelleen harjaus märkänä, kuivaus föönillä, ja sitten vielä ponnari päähän ja kameran eteen ja valmis. Kellosta en huomannut katsoa kuinka kauan meni koko prosessiin mutta kyllä siihen useita minuutteja meni! :D
No, lopputulos olikin enemmän kuin miellyttävä, hoitoaine yllätti täydellisesti! Turkki oli ihanan pehmeä ja tosi "pörheä ja pöyhkeä" , kuin pumpulia. Tältä nyt sitten näytti puhdas ja huojentunut Helmi-prinsessa:

Helmi näyttää taas mallia miten söpöillään oikein! :)

..ja repesi itsekin! :D

Näyttäisi nyt vahvasti siltä että omistaja on ylpeä uudesta hoitoaineesta ja siitä mitä se teki hänen koiransa turkille, ja koira on ylpeä itsestään. :)

Suosittelen tätä ainetta lämpimästi kaikille pitkäkarvaisille tai muuten vain karvaisille koirille. Ainetta saa tilattua täältä.

5 kommenttia:

 1. Kiva kun sopi Helmillekin! Unikolle tuo on ihan loistava, hankin myös saman sarjan valkoiselle turkille tarkoitetun shampoon ja Royal Jelly shampoon. Tuo valkaiseva shampoo on eka joka ei kuivata turkkia ollenkaan :) Kipinälle en ole vielä noita kokeillut.

  Ihanan valkoinen ja pörheä neiti tuo Helmi!

  VastaaPoista
 2. Pakko oli tilata tuota hoitoainetta! vaikka mitä hoitoaineita oon kokeillu ni ei oikeen auta. :D tää havannalaisen turkki on paikkapaikoin kauheeta huopaa talvella kun kastuu. :/

  VastaaPoista
 3. jmk// Täytyy muuten hankkia Helmille kans se valkaiseva shampoo, tulee varmaan tarpeeseen kevään ja kesän kurakeleille! :D Tuo hoitsikka on kyllä paras ostos Helmille:)

  moo-na// Hyvä että tilasit, varmaan tulee Ropillekin ihan tarpeeseen, niin samanlaiset karvat kuitenkin cottonilla ja havannalaisella!:)

  VastaaPoista
 4. jep, tää harjaaminen on ihan helvettiä suoraan sanottuna. :D melkein joka päivä pitäs harjata kun kaikki manttelit ja haalarit huovuttaa tuota turkkia ihan sikana kun turkki vähän kastuu lumessa. eli siis tuota hoitoainetta odotellessa! ;D (petollinen tuo sivu, tarttu vaikka mitä ostoskoriin ja tilattavaks. :D)
  ps. Helmillä kymppi ilme tuossa keskimmäisessä kuvassa! :DD

  VastaaPoista
 5. Mistäs olet nuo puolikuristavien pantojen ketjut saanut hankittua muuten? Tuli ehkä vähän väärään aiheeseen mutta nyt tuli kysyttyä.

  VastaaPoista