tiistai 23. maaliskuuta 2010

Vempula < 3 Hempula


"Mitäs ne tytöt hymyilee? :) "


Näin meillä JOKA päivä, monesti ;)


Tässä vähän kuvia kuulumisten kera! Arki sujuu meillä aivan loistavasti, vaikka olenkin toistaiseksi koirien kanssa kolmisin kun Matti on etelän lämmössä treenailemassa. Ollaan aloitettu Venlan kanssa nyt pentukoulu ja muutamat temputkin opittu :) Mm. istu, maahan, katsekontaki ja luoksetuloa harjoitellaan pävittäin. Lenkeillä se varmaan tuleekin opittua mukavan nopeasti kun Helmi tulee käskystä aina (siis melkein aina;)) luokse ja Venla seuraa tomerana perässä!:)

Helmi on selvästi hyväksynyt Venlan laumaamme ja näyttää sen nuolemalla Venlan pään ja korvat perusteellisesti :D

Oi kun kesä tulisi pian ja pääsisimme meidän mökille Preiviikkiin jossa haukut saavat olla koko ajan vapaina kun saaressa kerran ollaan! Sitä odotellessa! :)

Hyvää kevään alkua kaikille lukijoille ja muille virailijoille! :)

Terv. Linda ja pottunenät

2 kommenttia:

  1. Moi! Aattelin vaan sellasta, että minkä merkkinen ja mallinen ompelukone sinulla oikeen on, kun näköjään noin hyvin pystyy oikein paksujakin materiaaleja (nahkaa, reppunauhaa) ompelemaan. Itse juuri hajotin vanhan Eva-mallisen koneeni pantaa ommellessani ja nyt ajattelin hankkia oikein hyvän koneen. Joten olisin todella kiitollinen jos vinkkaisit vähän millaiseen suuntaan kannattaisi tuota konetta valita. :)

    VastaaPoista
  2. Moikka Julia! Mulla on itselläni Berninan bernette 56 niminen ompelukone, ja siinä aina nahkaneula:)kone oli 250e eli suht edullinen ja tosi hyvä, ei ainakaan vielä ollut mitään valittamista :)

    T: Linda

    VastaaPoista