torstai 6. toukokuuta 2010

Tytöt

Pikku aamu-urakka tuli tehtyä eli harjasin, pesin, föönasin molemmat tytöt :) Samalla myös päätin ostoslistaani seuraavan ostoksen, turbofööni !! Ei millään viitsisi föönata 45min/koira kun se hoituis paljon nopeempaa turbolla, eikä tyttöjenkään tarvitsisi odottaa niin kauaa paikallaan :) Eli sellainen siis!

Alla muutama kuva puhtaista tytöistä, ja niin kuin huomata voi niin kumpikaan ei osaa seisoa :D kröhöm. Jokatapauksessa, nyt mulla nukkuu täällä kaksi pehmeää ja sileää, ihanalta tuoksuvaa ja puhdasta karvapalloa :) Kyllä noi Isle of dogs -pesuaineet vaan on hyviä!
Venlan etutukka on tosi vallaton, pakko pitää ponnarilla tai muuten voisi juosta vaikka seinää päin! Hetken tuo päälitukka menee nätisti pesun jälkeen, kunnes alkaa olemaan todella vallaton ja osoittaa joka suuntaan! Venla on oikea humppa-tukka! :)

Tänään on Venlalla ekat mätsärit, hihii saas nähdä miten pärjätään! ;) Venla on nyt 5kk. Helmin kanssa oltiin ekoissa mätsäreissä 4kk ikäisenä, ja oltiin SIN4, silloin olin tosi tyytyväinen kyllä. Venlan arkuus muita koiria kohtaan saattaa koitua tänään kohtaloksemme kehässä, mutta pakkohan tuo on totuttaa muiden kanssa olemaan. Hiljaa hyvä tulee! :)

1 kommentti: