tiistai 15. kesäkuuta 2010

Lapsenvahtina

Olin tänään lapsenvahtina tuttujen perheessä, ja Venla sai kunnian tulla mukaan. Perheellä on myös cottoni, melkein 1v Viki-tyttö :) Tytöt tulivat hyvin toimeen, tämä oli nyt toinen kerta kun näkevät toisensa. Aluksi Venlaa jänskätti ihan hirmuisesti, mutta rentoutui melko pian ja pian juostiinkin pihalla kunnon hiekkarallia! Venla rakastaa hiekkaa ehkä yli kaiken, ja syökin sitä myös aina ihan kiitettävän paljon! Siihen on myös kiva kaivaa kuoppia ;)Venla oli kyllä niin kiltisti Vikin kanssa, että pääsee ehkä huomennakin mukaani! ;) Ainiin, olenkin ihan unohtanut esitellä tänne meidän uuden reteän kulkutavan pyörän kanssa..;)

Helmi edessä tottakai, onhan siinä vauvasta asti saanut olla, ja Venla pääsi uuteen hienoon kuljetusboxiin taakse. Aluksi pelkäsimme että Venla huutaisi täyttä kurkkua koko pyöräilyretken ajan, mutta tavoilleen uskollisena neiti nukahti sinne lähes samantien! :D Ihan käsittämätöntä, oli kuitenkin ihan uusi paikka jossa joutui olemaan aivan yksin..

Matka meni kivasti, pyöräilimme Kirjurinluotoon jossa koirat pääsivät juoksentelemaan vapaina metsäpolulla. Ja tuli ihan kivaa kuntoilua mullekin kun matkassa oli +10kg ylimääräisä painoa ;)

2 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja täällä!
  Tosta hiekan syömisestä varoituksen sana: Meidän Rocco-aussi meni heikkoon kuntoon kun oli meiltä salaa syönyt hiekkaa ja siinä mukana pieniä kiviä. Poistettiin tähystämällä eläinlääkärillä röntgenin jälkeen- Tämä tosin oli pitkällisen hiekansyönnin seurausta. Huh. :)
  t. Merja (rosa-yorkin & roccon "mami")

  VastaaPoista
 2. Moikka,

  Hui kamalaa, täytyypi seurailla tota syömistä! Ei se nyt kunnolla sitä ahmi mutta välillä nuolaisee :)

  VastaaPoista