lauantai 28. elokuuta 2010

Pomppa-manttelit


Jihuu postipoika toi tytöille uudet kauniit Pomppa-talvimanttelit! Istuvuus on täydellinen vaikka ei ole edes kumilenkkejä takajaloille:) Pomppa-vaatteita voi tilata mm. täältä!

Kiitos Kirsi! ;)

6 kommenttia:

 1. Hienot manttelit tytöillä! Meillä on Unikolla samanlainen punainen Pomppa. Varoituksen sana, se vuori takuttaa ihan jär-jet-tö-män paljon. Unni oli yhden illan viime talvena naapurilla hoidossa, ja kuulemma oli naapurilta tullut itku, kun se oli nähnyt lenkin jälkeen Unnin turkin.Turkki oli melkein umpihuopinut tuon vyön kohdalta ja muualla oli siellä täällä takuppalloja. Niita Pomppa-takkuja avattiin sitten aika monta tuntia. Meinaan itse ommella silkkivuorin tuon teddyvuorin päälle, tuo kun on muuten tosi hyvänmallinen ja mukava takki enkä halua siitä tuon takutusvaivan takia luopua.

  VastaaPoista
 2. Iiiks!!! :D Katsotaan miten noiden turkeille käy Pomppa-lenkkien jälkeen talvella, saattaapi olla et munkin tarvii silkkivuoret noihin ommella :) Kiitos vinkistä ja varoituksesta!! Mitäs teidän koirille kuuluu? Kipinä on varmaan kasvanut kovasti?:)

  Linda

  VastaaPoista
 3. No voihan se olla että mun koirilla on jotkut mutanttiturkit jotka takkuuntuu helpommin kuin muilla (Joskus ainakin tuntuu siltä :). Mutta tuolla silkkivuorillahan siitä selviää, mulla on vielä tähteenä silkinpaloja hääpuvun jäljiltä, saavat sitten mennä ylevästi koiran manttelin vuoriksi :D

  Meidän possuille kuuluu hyvää. Kipinä on jo iso mies, ikää 10 kk ja iso ego :) Herra on kasvanut kovasti, taitaa olla jo aikuisen mitoissa kun painoakin on jo 6,5 kg. Karvaa puskee valtavia määriä, taitaa olla hyvin pörheä herra täysikasvuisena. Unnilla alkaa vihdoin takkuikä helpottaa, en olisi uskonut että sekin päivä koittaa! Sain inspiraation askarrella Pompan mallilla noille silkkivuoriset sademanttelit, laitan sitten blogii kuvia jos saan ne ikinä valmiiksi.

  Venlakin taitaa olla jo iso tyttö! Tosi mainio väritys Venlalla, hauska nähdä millainen se on sitten isona. Se väri muuttuu niin hauskasti kasvun aikana, ikinä ei oikein tiedä minkäväriseksi noi tricolor-cottonit päätyy sitten täysikasvuisena. Kipinältä on liki kadonnut väri kaikkialta muualta paitsi korvan päistä, vaikka se jossain vaiheessa oli ihan samanvärinen kuin Unikko. Unnilla taas väri vaan voimistuu.

  Terveiset tytöille! Olen tässä harkinnut uusia syksypantoja kakaroille, saa nähdä sorrunko tilaukseen jssain vaiheessa ;)

  VastaaPoista
 4. Joo taitaa toi silkkivuori olla meillekin sit hyvä!:) Tosin Helmilläkin jo takkuikä tainnut mennä ohi, ainakin se pahin, ja nyt taas turkki hieman lyhyempi et saas nähdä takkuuntuuko leenkaan!:) Venlalla taas ei oo oikeen ikinä tullut takkuja, paitsi jos meressä kahlailee ja ui monta päivää putkeen, muuten ei oikeen Venlalle (koputan puuta!) ainakaan tuu takkuja :D Hyvä et Unikkokon sit päässyt takkuiän yli:)

  Juu Venla kasvaa kovaa vauhtia, tuntuu et liiankin nopeasti tosta tuli isotyttö, ekat juoksutkin oli ja meni ja Venlasta taitaakin jäädä aikapaljon matalempi kuin Helmistä, mut Venla on myös pidempi kuin Helmi, se on vähänkuin mäyräkoiracottoni ;) pitkä ja matala. Ja Venlalla on painoa nyt joku 5,5kg, saman verran kuin Helmillä.

  Voi että Kipinä onkin jo komean kokoinen:) Takkuuntuuko turkki paljon? Taitaa olla aikamoinen talviturkki Kipinä-pojalla talveksi;)

  Noh, jokos olette kolmatta miettineet?;) Siinä kolmas missä kaksikin;)

  Juu laittele tilausta syyspannoista jos tarve vaatii!:) Mulle on tullut aika kivoja uusia kaikkia juttuja!

  Rapsutukset teen haukuille! Ja tytöiltä terkut takasin;)

  Linda

  VastaaPoista
 5. Kolmatta?! Joo ei, kahdessa on ihan tarpeeksi tekemistä, ja kolmen cottonin turkin kanssa en jaksa urheilla :D Tutus vaan kovasti ehdottelevat, että ottaisin sitten itselle Kipinän pennun, sikälui mikäli niitä koskaan tulee, mutta eiköhän tuo kaksi ole ihan kylliksi yhdellä kertaa. Mietin kyllä että voisin ehkä haluta tuollaisen jenkkilinjaisen cotonin joskus, mutta se on vaan ihan haaveen asteella.

  Kipinä on kävelevä takku, sillä on mehevin takkuikä päällä, mutta sen turkki on kohtuullisen helppo selvittää, Unnilla oli paljon pahempi. Karva alkaa olla jo aika pitkää, eli pojalle voi tulla sellainen maata laahaava moppi isona. Voisi kuvitella, että tuolla kasvuvauhdilla tuo takkuikä ei kauhean kauan kestä. Sillä pysyy myös turkki huomattavasti puhtaampana kuin Unikolla, siihen ei jotenkaan lika tartu ollenkaan samalla tavalla kuin siskonsa silkkiturkkiin. Noi on metkasti ihan samankokoiset pituuden ja korkeuden suhteen, Kipinä on vaan vähän rotevampi joten se painaa puoli kiloa Unnia enemmän.

  Vai on Venla jo niin iso että ekat juoksut on takana! Vastahan se oli sellainen pikkuinen vanupallero... Oliko Venla kesällä niissä näyttelyissä mistä oli puhe? Kipinältä jäi väliin, mutta ehtii myöhemminkin. Oliverin omistaja lupasi näyttää Kipinää, joten mun ei tarvitse vaivautua kehään :)

  Joo, kauheasti olisi kivoja vaihtoehtoja noissa pannoissa, hankala päättää millaiset ottaisi. Kipinä on niin paksukaulainen Unskiin verrattuna, että noi Unnille tilatut pannat on siisnä ja siinä että sopiiko. Sille ainakin tarttisi uuden, ja pitäähän siskonkin saada samalla... Eli eiköhän me palailla syksyn mittaan asiaan! Nyt menen askaroimaan niitä sademantteleita, sain kivat kankaat ja nauhat hankittua tänään.

  VastaaPoista
 6. Kävelevä takku:D Ihana lempinimi;)
  Juu Venlan kanssa oltiin kesällä Porin KV:ssä ja ei tuomari oikeen lämmennyt tolle mustaharmaalle selkälaikulle. Mut muuten meillä meni ihan mukavasti ekoiksi näyttelyiksi, ja mä jopa uskalsin itse esittää tuon!:D Nyt vaan odotellaan et toi hiukan kehittyisi ja saisi vähän massaa ja karvaa lisää niin sit mennään uudella yrityksellä kehään!:)

  Juu palaamme asiaan syksymmällä jos Unikko ja Kipinä tarvivat uudet syyspannat:)

  VastaaPoista