lauantai 30. tammikuuta 2010

Ihana lauantai aamu!

Aamulenkillä Helmin look oli tälläinen ;) Ihana KoKo- neule lämmittämässä ja tossut jaloissa kun varpaat jäätyy koska hankeen on aina pakko hypätä. Eipähän ainakaan neiti nostellut enää tassujaan kun tosuut sai jalkoihinsa. Yleensä olen kurakeleillä niitä vaan pitänyt mutta tulee nyt pakkasillakin näköjään tarpeeseen!

Nopea poseeraus ja vieno hymy kameraan ja menoksi taas! Helmi saikin olla lähes koko lenkin vapaana kun totteli hienosti "täällä" -käskyä :)

..ja lenkin jälkeen olikin mukavaa makailla sängyllä ja söpöillä kameralle enemmän < 3

4 kommenttia:

 1. Helmi on kyllä aito prinsessa, on niin söötti joka kuvassa ja oikein keimailee :) Me ostettiin myös tossut tuolle meidän tassujen nostelijalle, mutta ovat aika vaikeat laittaa.. Yksin en saa ainakaan minä ja pelätään koko ajan, että taitetaan jotenkin pienen jalkaa laitettaessa :/ On vielä niin hentoiset ja tietty ne kintut on aika lyhkäsetkin niin sekin vähän vaikeuttaa.

  VastaaPoista
 2. Heh, prinsessa se kyllä onkin :> juu onhan nuo tossut hieman hankala laittaa, kun Helmikin menee aivan veteläksi kun niitä kitan laittaa!:D Taidan tehdäkin sille jotkut fleece-tossut,olis varmasti helpompi pukea! :)

  VastaaPoista
 3. Kestääkö nuo tossut hyvin Helmillä? meillä samanlaiset mutta ne tuppaa aina jo lenkin alussa Ropilta lentelemään jaloista. :D

  VastaaPoista
 4. Juu kyllä ne pysyy tassuissa:) ekoilla kerroilla kun en tarpeeksi tiukkaan (en siis liian tiukassa pidä:D) tajunnut laittaa niin tossut vain lentelivät:D Mutta nyt osaan ne oikein laittaa ja kiristää hyvin niin kyllä pysyvät. :)

  VastaaPoista