sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Mummulassa :>

Olimme tänään mun mummulassa, eli Helmin isomummulassa :) Takapihalla oli niin paljon lunta niin päätimpä antaa Helmin mennä sinne vähän tutkiskelemaan, pikkusiskoni kanssa. Lunta olikin tosi syvästi ja Helmi lähes upposi lumeen:D
Helmi alkoi heti innoissaan sukeltaa lumessa ja löysikin sen alta jonkun mielenkiintoisen tuoksun; mummu oli heittänyt harakoille vanhat joulukinkut! Eli ovat siis jo hetken siellä lumen alla olleet. Nauroimme kaikki että siellä se nyt sukeltaa pää ja puolet kropasta lumen alla, kunnes huomasimme että nyt se syö jotain! Hyi! Äkkiä sisko kaivoi lihat Helmin suusta:D Koko koira oli lumessa ja hetken Helmi näyttikin ihan muumiolta niin kuin kuvasta näkyy. Haha!
Haalari ja tossut olisivat nyt olleet tarpeen. Ja eikun sisälle suihkuun sulattelemaan kivoja lumikokkareita kainaloista,rinnasta ja sisäreisistä, koko koira aivan tärisi kylmissään.. :/

Helmiä selvästi ärsytti että eka laitetaan lumeen peuhaamaan ja juuri kun pääsee lihan makuun niin kaivetaan pois hangesta ja sitten joutuu vielä sisälle inhottavaan suihkuun! Täytyy kyllä myöntää että eihän siinä tosiaan mitään järkeä tainnut olla! ;)

Sitten Helmi pääsi kuivattavaksi, ja sen jälkeen menikin itse itseään kuivaamaan eli kierimään mummun matolle :) Mukava sunnuntai ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti